Ledig stilling: uddannet pædagog

januar 27, 2020
Mette Kronborg

Vi oplever børnetilgang og søger derfor en pædagogVil du være med til at give Naturbørnehusets børn en GOD dag i et udviklende miljø? Er du til udeliv, røde kinder, kedeldragt, gummistøvler, skov, hav, dyr og et stærkt samarbejdende netværk? Så hører vi gerne fra dig! Vi kan tilbyde en pædagog stilling på 32 timer.

Lidt om os

Vi er en privat institution i et aktivt lokalsamfund, hvor vi kender hinanden, støtter hinanden og er stolte af at være små og tæt på hinanden. Vi vægter det nære, naturen, lokalsamfundet og de utallige muligheder vi har omkring os – stor legeplads med hønsegård, skov, adgang til base i Svinkløv Plantage, havet, Hjortdal dyrefarm, cykelbaner, Havbadehuset, fjorden, marker, åer, vandhuller, lokale gårde, gymnastiksal og meget mere. Vi vægter en høj faglig kvalitet og værdsætter det tætte samarbejde vi har mellem bestyrelsen, forældre, frivillige, de fagprofessionelle ved Jammerbugt Kommune, omkringliggende skoler og andre offentlige/private institutioner.

Vi har på nuværende tidspunkt 30 børn opskrevet fordelt på vuggestue og børnehave og er normeret til 30 børn. Vi søger en pædagog, der primært vil blive tilkoblet de 0-3årige, dog har alle ansatte et fælles ansvar for, at ALLE børn, i Naturbørnehuset Søstjernen, har en tryg, overskuelig og struktureret hverdag.

Hvad søger vi

  • En pædagog som evner at være et fagligt fyrtårn og som har lyst til at være med til at udvikle og prioritere den pædagogiske opgave via den styrkede pædagogiske læreplan.
  • Du skal brænde for og være aktiv i arbejdet med og omkring natur og udeliv.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, udviklende og ansvarsfuldt med børnegruppen, men også kunne indgå i en social personalegruppe, der motiveres af en fælles læringsvision, der skal fremme læring, udvikling, dannelse og trivsel for børnene gennem udvikling af din/vores egen professionelle læring.
  • Du skal bidrage til at videreudvikle og kvalificere det kollegiale teamsamarbejde, hvor man støtter og samarbejder med hinanden om at finde måder til at forandre og forbedre egen praksis gennem systematisk opsamling, faglig refleksion, undersøgelse og vurdering af relevante data.
  • Derudover skal du se det som en gevinst at arbejde tæt sammen med en engageret forældregruppe, som byder ind ved behov, men også giver plads til ansvar.
  • Vi forventer, at du er engageret, har en positiv indstilling, kan håndtere og facilitere forandringsprocesser i en travl hverdag, besidder en humoristisk tilgang og omgangstone, er åben for egen læring. Du er ærlig, nysgerrig, tillidsvækkende og har lyst til at bringe din viden og erfaringer i spil og udvikle de næste skridt for Naturbørnehuset, i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse.

Du vil have rig mulighed for at sætte præg på det faglige og særligt det naturfaglige. Arbejdstiden på de 32 timer vil på længere sigt kunne forhandles. Vi leder efter en kollega, der er stabil, anerkendende, struktureret og som forstår at inddrage de forskellige faggrupper og frivillige, der bidrager med både at løfte praktiske opgaver og understøtte det pædagogiske arbejde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner og følger gældende overenskomst fra Bupl.

Har ovenstående vakt din interesse, modtager vi meget gerne din ansøgning på mail:  mail@sostjernenhjortdal.dk

Ansøgningsfrist: fredag d. 21/2- 2020 kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt:  torsdag d. 27/2-2020 efter kl. 16.30

Ved Spørgsmål kontakt: Leder Heidi Larsen – træffes på 22969012 eller 22969019