Besøg på Flyvestationen Aalborg

januar 25, 2018
Mette Kronborg

Brandbiler, vagthunde, store og små fly, helikoptere og kampudstyr var bare nogle af de ting som børnene fik lov at opleve på helt tæt hold, da de var på besøg hos Flyvestationen Aalborg.

Naturbørnehuset Søstjernen tager gerne på virksomhedsbesøg og vi var inviteret på Flyvestationen Aalborg hvor vi modtog den helt store rundvisning. En af Danmarks 4 Herkules fly stod i Hangaren, og børnene fik lov at fornemme følelsen af at have den mange tons tunge fly mellem deres hænder ved at sidde med styrepinden i cockpittet. Brandbilerne afprøvede deres sirener og demonstrerede deres store vandkanoner, og de trænede vagthunde lod sig både blive klappet og beundret for de imponerende ting de kunne. ”Alle funktioner spiller en vigtig rolle på Flyvestationen og der er masser af aktivitet døgnet rundt.” fortæller Lasse Krogsgaard, der arbejder på Flyvestationen, og som er forældre i Naturbørnehuset Søstjernen.

Børnene havde en fantastisk dag med masser af oplevelser og de blev en hel del klogere på, hvor mange forskellige typer af beskæftigelser der er på Flyvestationen, samt hvor fascinerende de store maskiner er.